Linkuri accesibilitate

În discursul de sfârșit de an, Vladimir Putin cheamă rușii la unitate


Nemulțumirea rușilor față de situația lor economică a fost unul dintre motivele mișcărilor de protest din toată țara în 2019
Nemulțumirea rușilor față de situația lor economică a fost unul dintre motivele mișcărilor de protest din toată țara în 2019

Președintele rus, Vladimir Putin, în discursul său de Anul Nou, a spus că rușii își vor realiza obiectivele dacă se vor uni și vor depăși problemele dificile.

„Trăim într-un timp tulbure, dinamic, contradictoriu, a mai spus liderul de la Kremlin, dar prezentul și viitorul, precum și viitorul copiilor noștri depind de eforturile și contribuțiile fiecăruia dintre noi. Unitatea noastră este fundamentul pentru atingerea celor mai înalte obiective."

Anterior, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a identificat îmbunătățirea nivelului de trai al Rusiei drept realizarea majoră a anului 2019.

Nemulțumirea rușilor față de situația lor economică a fost unul dintre motivele care au stat la baza mișcărilor de protest din toată țara în 2019 și s-a soldat cu cele mai mici calificative de încredere în Vladimir Putin în mai mult de un deceniu.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG