Linkuri accesibilitate

Preşedintele Companiei Teleradio-Moldova Ilie Teleşcu a mai suspendat 5 jurnalişti tv


Jurnalistii suspendati din functii care stau de miercuri in Casa Radio, au fost vizitati de reprezentanti ai Ambasadei SUA, ai Ambasadei Germaniei si de catre presedintele Partidului Popular Crestin Democrat Iurie Rosca.

Potrivit agenţiei Flux, presedintele Companiei Teleradio-Moldova Ilie Telescu a emis miercuri un ordin-anexa la ordinul de suspendare din functii, in care au mai fost inclusi 5 jurnalisti de la TV.

Protestul jurnalistilor continua, unii ocupand sala de sedinte a Comisiei de concurs, altii pichetand autorizat Casa Radio din exterior. Printre protestatari sunt si din cei care au fost acceptati de Comisia de concurs insa considera deciziile acesteia ilegale. Jurnalistii afirma ca membrii comisiei au fost tendentiosi si incorecti.

Telejurnalistul Angela Arama a facut cunoscut că "noaptea se blocheaza liftul si scarile, se deconecteaza apa. Nu avem acces la telefon si au incuiat chiar si cantina. Ne-au izolat acolo ca sa vada cat vom rezista, iar noi vom rezista atat cat vom avea puteri".
XS
SM
MD
LG