Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Călin Popescu Tăriceanu a fost confirmat oficial, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, el obţinând 1194 de voturi din 1305 exprimate la Congresul extraordinar al partidului.

Conform rezultatelor oficiale ale alegerilor pentru conducerea liberală, liderul PNL Bucureşti Ludovic Orban a devenit vicepreşedinte PNL pentru comunicare şi relaţii publice, el obţinând 769 de voturi, faţă de contracandidatul său, Bogdan Olteanu, creditat cu 511 voturi.

Crin Antonescu a obţinut postul de vicepreşedinte pe domeniul politic, iar Teodor Meleşcanu pe cel de vicepreşedinte responsabil cu relaţiile internaţionale, cu 1221 de voturi, repectiv cu 1172 de voturi.

Postul de vicepreşedinte pentru relaţii cu societatea civilă şi egalitate de şanse a revenit Noricăi Nicolai - 925 de voturi, iar contracandidatul său Adrian Iorgulescu a obţinut 348 de voturi.

Funcţia de vicepreşedinte pentru afaceri europene i-a revenit lui Adrian Cioroianu - 743 de voturi, care i-a învins astfel pe senatorul Mihai Lupoi - 55 şi pe ministrul de Externe Mihai Ungureanu - 486 de voturi.

Vicepreşedinte pentru politici economice a fost ales fostul ministru al Apărării Theodor Atanasiu - 1006 voturi.

Varujan Vosganian, Puiu Haşotti, Adrian Miuţescu, Mihai Voicu, Dan Radu Ruşanu, Cornel Popa, Eugen Nicolăescu şi Marian Petrache au fost aleşi vicepreşedinţi PNL pentru regiunile de dezvoltare, potrivit rezultatelor anunţate în cea de a doua zi a Congresului extraordinar al PNL.
XS
SM
MD
LG