Linkuri accesibilitate

PS conduce în sondajele de opinie întreprinse de CURS şi INSOMAR


Partidul Democrat ar castiga alegerile anticipate si pe cele europarlamentare cu un procent de 43%, arata un sondaj CURS, citat de agentia NewsIn. Pe locul al doilea se situeaza, la europarlamentare, PNL, cu 12%, iar la alegerile anticipate PSD, cu 19%. Potrivit studiului, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri PLD, PC, PNTCD si PIN ar ramane in afara legislativului, pentru ca ar obtine sub 5%.

PD este favorita si intr-un sondaj realizat de INSOMAR, citat de TVR. Daca maine ar fi alegeri anticipate PD ar obtine 47%, PSD 18% iar PNL 13%. PNG si PRM ar urma sa primeasca cate 6% din optiunile electoratului. UDMR, PLD, PC, PNTCD si Forta Democrata ar ramane in afara legislativului.

59% din cei chestionati au raspuns ca sunt foarte multumiti sau destul de multumiti de activitatea presedintelui Train Basescu, in timp ce 41% s-au declarat destul de nemultumiti sau foarte nemultumiti.

Guvernul, in schimb, are o imagine proasta - 70 la suta dintre cei chestionati si-au exprimat neincrederea in Cabinetul Tariceanu II. Activitatea desfasurata de premierul Calin Popescu Tariceanu a fost apreciata de doar 20% dintre cei chestionati.
XS
SM
MD
LG