Linkuri accesibilitate

Comunicat al ambasadei SUA: Votul de duminică reprezintă un nou pas pe calea democratică a MoldoveiÎntr-o declarație dată publicității de ambasada Statelor Unite ale Americii se exprimă felicitări la adresa poporului Moldovei pentru modul transparent și imparțial în care s-au desfășurat alegerile parlamentare, calificate de către observatorii internaţionali ca fiind în general în conformitate cu standardele internaţionale.

Votul de ieri reprezintă un alt pas înainte pe calea democratică a Moldovei. Acum este important ca liderii politici din Moldova să coopereze pentru a forma un nou guvern şi a alege un preşedinte pentru a soluţiona problemele care le stau în faţă.

Statele Unite sprijină ferm aspiraţiile cetăţenilor Republicii Moldova de a construi un stat european democratic şi prosper, în cadrul hotarelor sale recunoscute internaţional. Aşteptăm cu nerăbdare să conlucrăm cu noul guvern al Moldovei în vederea accelerării reformelor importante pentru consolidarea democraţiei, ameliorarea economiei şi întărirea supremaţiei legii.
XS
SM
MD
LG