Linkuri accesibilitate

Vladimir Voronin confirmă autenticitatea înregistrării unei convorbiri cu Vladimir Iuraș, consilierul candidatului la șefia regiunii transnistrene, Evgheni Șevciuc


Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin a confirmat autenticitatea înregistrării unei convorbiri cu Vladimir Iuraș, consilierul candidatului la șefia regiunii transnistrene, Evgheni Șevciuc, purtată toamna aceasta la sediul PCRM de la Chișinău.

La o conferință de presă, Voronin a spus astăzi că înregistrarea scursă pe internet a fost făcută clandestin în septembrie sau noiembrie de către interlocutorul său transnistrean, pe care l-ar fi ajutat în trecut, când ar fi fost persecutat de liderul de la Tiraspol, Igor Smirnov.

În înregistrarea pusă în circulație de către site-uri transnistrene, fostul președinte moldovean comenta pregătirile de alegerile transnistrene, miza Moscovei pe candidatul Anatoli Kaminski pe care o considera greșită, situația politică de la Chișinău, ataca liderii alianței de guvernare și îl critica pe președintele României, Traian Băsescu. De asemenea, Voronin se plângea că PCRM are dificultăți financiare, care ar forța partidul să închidă câteva ziare și recunoștea că deține postul de televiziune NIT.
Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG