Linkuri accesibilitate

Ministerul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor a contestat la Curtea Supremă decizia judecătorească care obligă întreprinderea de stat Registru să achite despăgubiri de 41 de milioane de dolari unor firme străine


Ministerul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor spune că a contestat la Curtea Supremă decizia judecătorească care obligă întreprinderea de stat Registru să achite despăgubiri de 41 de milioane de dolari unor firme străine ale controversatului om de afaceri, Boris Birştein.
Într-un comunicat de presă, ministerul spune că autoritățile moldovene cercetează între timp dacă despăgubirile prevăzute de o decizie a Curții de Apel Economice de la mijlocul lunii decembrie fac parte „dintr-o schemă frauduloasă” împotriva proprietății statului.
Premierul Vlad Filat a spus luni că întreprinderea de stat este supusă unui atac raider. Registru se află în proces cu firmele lui Birștein din 2006, când a încetat un contract de 10 ani prin care întreprinderea închiria echipamentele de perfectare a actelor de identitate.
XS
SM
MD
LG