Linkuri accesibilitate

Olga Bordeianu dă explicații la acuzația că și-ar fi falsificat CV-ul


Noua președintă a Teleradio Moldova, Olga Bordeianu, a declarat Europei Libere că studiile la Academia de Film de la New York, trecute în CV, au constat într-un training de două săptămâni, organizat de academia americană la Moscova, la sfârșitul lunii octombrie 2014.

„Am făcut un training in Moscova, la New York Film Academy, cu ajutorul a doi consultanți... Am mers, am făcut cursurile, am revenit in CTC media, am lucrat mai departe. Eu nu am indicat nicăieri, absolut, ca am fost la New York Film Academy in SUA. Cred ca a fost o eroare.” a explicat Olga Bordeianu răspunzînd Europei Libere.

Aleasă joi, Bordeianu a fost nevoită să facă această precizare după ce un blogger a descoperit că nu fusese studentă la Academia de Film de la New York, așa cum s-ar putea deduce din CV. Consiliul de Observatori al Teleradio Moldova a declarat între timp că, la nevoie, votul pentru funcția de președinte poate fi reluat. Se speculează și că proiectul de intenții prezentat de Olga Bordeianu nu ar fi original și că ar fi fost copiat dintr-o altă sursă.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG