Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziua de Azi” (Cahul)


Invitatul rubricii este redactorul-șef Vitalie Hotnogu.

Cititorii noștri pot vedea câteva materiale media. În primul rând, un polițist de frontieră a fost reținut de Centrul Național Anticorupție pentru corupere pasivă. Acesta ar fi pretins și luat anumite sume de bani de la persoanele care practică transportul internațional de mărfuri.

Totodată, astăzi în orașul Cahul un automobilist a accidentat un copil care dorea să traverse strada la trecerea de pietoni.

De asemenea, la vama Giurgiulești, Galați a fost reținut un automobil care transporta 65 de kg de hașiș. Automobilul era cu numere de înmatriculare dintr-un stat din Uniunea Europeană.

Pe lângă aceste noutăți mai puțin plăcute, pe site putem vedea un interviu cu vicepreședintele raionului Cahul, care povestește despre primele luni de mandat și care sunt planurile pentru viitor. Totodată, la Spitalul Raional din Cahul a fost lansat un cabinet de Röntgen, un utilaj performat care va permite investigații mult mai calitative pentru pacienți și va asigura o mai mare arie de acoperire a pacienților.

[transcriere: Tamara Grejdeanu]

XS
SM
MD
LG