Linkuri accesibilitate

Priorităţile Partidului Platforma „Demnitate şi Adevăr”


Prioritatea Partidului Platforma „Deminate și Adevăr” este asigurarea unui „trai decent al cetățenilor aici, acasă”, după care ar urma „aspectele geopolitice”, a declarat liderul noului partid Andrei Năstase într-un interviu cu Europa Liberă.

La capitolul „geopolitică”, Năstase menționează aplicarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană sau relațiile cu finanțatorii străini, cum este FMI: „...odată ce a fost semnat Acordul de Asociere, noi trebuie să-l respectăm și să-l implementăm, nu doar să-l strigăm de la tribuna Parlamentului, așa cum o face actuala guvernare”, a declarat Andrei Năstase în interviul cu Europa Liberă.

Totodată, cu riscul unei victorii a partidelor „pro-ruse”, noul partid al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” nu va renunța la cererea de a se organiza alegeri anticipate și va continua să lupte pentru „organizarea referendumului cu privire la modificarea Constituției și alegerea președintelui și demiterea acestuia de către popor”, a mai spus Andrei Năstase.

Partidul Platformei „Demnitate și Adevăr” s-a creat duminică, 13 decembrie, prin redenumirea partidului Forța Poporului.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG