Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Gazeta de Sud”


Invitatul emisiunii este redactorul-șef Ion Ciumeică din Cahul.

„Reprezentanți ai 11 organizații neguvernamentale din Cahul, membri ai Platformei de Participare Regională Sud, au discutat un șir de subiecte de importanță locală pentru acest oraș. Pornind de la faptul că în vara anului trecut au avut loc alegeri locale care au dus la schimbarea conducerii orașului Cahul, dar și la modificarea componenței consiliului orășenesc de aici, a fost necesară actualizarea planului de acțiuni din cadrul strategiei de dezvoltare a acestui oraș.

La Grădinița Andrieș din satul Ermoclia, din raionul Ștefan Vodă, este în plină desfășurare un proiect susținut financiar de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău, ce ține de incluziunea socială a copiilor, cu cerințe educaționale speciale. În afară de instituția preșcolară din acest sat, de acest proiect mai beneficiază copiii cu dizabilități din localitățile vecine.

O mare sărbătoare fotbalistică a avut loc la Cimișlia. S-au organizat competiții pentru Cupa Președintelui raionului la futsal, dar s-a făcut și bilanțul campionatului raional la fotbal. Cea mai prestigioasă nominalizare, fotbalistul anului 2015, a fost câștigată de către jucătorul formației din satul Gura Galbenă, Victor Stână junior.”

XS
SM
MD
LG