Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Gazeta de sud


Invitatul de astăzi este Ion Ciumeică

„Gazeta de Sud a lansat pe piața mediatică suplimentul Calea spre Europa, realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, în special a Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Într-o ediție specială de opt pagini, sunt relatate mai multe teme destul de interesante.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

În perioada 25 iunie - 2 iulie, mai mulți reprezentanți locali au efectuat o vizită de lucru în mai multe țări, organizată de Cabinetul Parlamentar al eurodeputatei Norica Nicolai, cu sediul la Bruxelles.

Timp de câteva zile, în raionul Ștefan Vodă s-a aflat o delegație oficială în frunte cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița din România, Adrian Țuțuianu. Scopul vizitei a fost investițiile privind renovarea și dotarea tehnică a Liceului Teoretic Ștefan Vodă. Pentru asta sunt alocați 386.000 de euro, dintre care jumătate vor fi oferiți de Consiliul Județean Dâmbovița.

Președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, a expediat o telegramă de felicitare președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, cu ocazia alegerii dumnealui în această funcție. Colaborarea dintre raionului Cimișlia și Județul Prahova din România a început în 2001.”

XS
SM
MD
LG