Linkuri accesibilitate

Fostul președinte Barack Obama a criticat decizia administrației Trump de a anula programul de protejare a imigranților ilegali minori


Fostul președinte american Barack Obama în Germania, 25 mai 2017
Fostul președinte american Barack Obama în Germania, 25 mai 2017

Fostul presedinte american Barack Obama a criticat marți drept „crudă” decizia administratiei Trump de a anula programul de protejare a imigrantiilor ilegali care au intrat in Statele Unite ca minori „DACA”. Este o decizie politică și o chestiune de morală. În ciuda tuturor preocupărilor și reclamațiilor pe care americanii ar putea să le aibă despre imigrație în general, nu ar trebui să periclităm viitorul acestui grup de tineri care nu au ales să vină în America, nu reprezintă nici o amenințare și nu iau nimic de la noi", a spus Barack Obama.
Presedintele Donald Trump a decis sa abroge programul DACA, inițiat de Barack Obama, și care-i protejeaza pe tinerii imigranți fără acte veniți ca minori cu părinții lor în Statele Unite. Președintele Trump a acordat Congresului un termen de șase luni pentru ca să elaboreze un proiect de lege care să înlocuiască programul.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG