Linkuri accesibilitate

Moscova va încerca să-i sprijine pe atleții ruși care vor participa în mod individual la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud


Comitetul Olimpic al Rusiei sprijină decizia atleților ruși de a participa la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud, de anul viitor, deşi Rusia a fost exclusă de la Jocuri din cauza sistemului „naţional” de dopaj, organizat înainte și în timpul Jocurilor de iarnă de la Soci.

Președintele Comitetului Olimpic, Alexandr Zukov, a declarat că Rusia va încerca să-i sprijine cât poate de mult pe atleții care vor putea participa la Jocurile Olimpice și va continua negocierile cu Comitetul Olimpic Internațional. Rusia a fost exclusă de la Jocurile din Coreea de Sud săptămâna trecută, dar Comitetul Olimpic Internațional a permis participarea individuală a atleților ruși care nu sunt penalizați pentru doping.

Președintele Vladimir Putin a criticat excluderea Rusiei, dar a declarat că sprijină participarea atleților ruși, chiar dacă nu sub steagul naţional – poziție reconfirmată marți de purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG