Linkuri accesibilitate

Corupția, nu Rusia, este principala amenințare pentru Ucraina, declară Mihail Saakașvili (VIDEO)

update

Mihail Saakașvili, fostul guvernator al regiunii Odesa, în interviul pentru canalul de televiziune „Current Time”, 12 decembrie 2017

Corupția a afectat mult mai serios interesele Ucrainei decât Rusia, a declarat Mihail Saakașvili, fostul guvernator al regiunii Odesa și fost președinte al Georgiei. Într-un interviu pentru canalul de televiziune „Current Time” (o coproducție Europa Liberă/Libertatea cu VOA), Saakașvili a ținut să precizeze că acesta este motivul pentru care militează pentru suspendarea președintelui Petro Poroșenko, nu pentru că ar avea el ambiții prezidențiale.

Михаил Саакашвили отрицает, что хочет быть президентом Украины
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:20 0:00

Luni, un tribunal din Kiev a decis că Saakașvili poate aștepta în libertate procesul care i-a fost intentat de autoritățile ucrainene pentru tentativă de răsturnare a puterii , cu sprijinul Rusiei. Acuzații pe care Saakașvili le respinge categoric. Mihail Saakașvili a fost numit guvernator al regiunii Odesa în 2015 de președintele Petro Poroșenko dar a demisionat un an mai târziu, acuzându-l pe președinte că-i subminează încercările de a lupta cu corupția.Revenit în Ucraina în septembrie, Saakașvili a organizat mai multe proteste la care s-a cerut demisia președintelui Poroșenko.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG