Linkuri accesibilitate

Peste 280 de localități din sudul și centrul R.Moldova nu au lumină, din cauza ninsorii. 7 puncte de trecere a frontierei au fost închise


(Foto: arhivă)
(Foto: arhivă)

Premierul Pavel Filip a convocat o ședință de urgență a Centrului Operațional de Dirijare în Situații Excepționale, în care a cerut măsuri ferme și eficiente pentru această noapte. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, 284 de localități din partea se sud şi de centru a țării nu au lumină. 98 de echipaje sunt în teren pentru reconectarea consumatorilor, informează agenţia IPN cu referire la datele Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Circulația este stopată pentru camioane pe porțiunea de drum Anenii Noi – Căușeni – Palanca, pentru a evita blocarea acestora. Este îngreunată circulația mijloacelor de transport pe traseul Bălți – Florești.

Este sistată activitatea a șapte posturi de trecere a frontierei și posturi vamale din partea de sud a ţării. Drumul de acces spre postul vamal intern de control „Hârbovăț” este blocat din cauza stratului mare de zăpadă. Este îngreunată circulația pe porțiunea de drum dintre municipiul Bender și localitatea Bulboaca.

XS
SM
MD
LG