Linkuri accesibilitate

Președintele Dodon promite să promoveze „valorile tradiționale”


Deschiderea Congresului Mondial al Familiei la Chișinău
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:42 0:00

Deschiderea Congresului Mondial al Familiei la Chișinău

La Chișinău s-a încheait reuniunea anuală a Congresului Mondial al Familiei, găzduită de președintele Igor Dodon. Vineri, la deschiderea reuniunii acestei organizații ultra-conservtoare, inițiată în Statele Unite, președintele Igor Dodon declara că vrea să scoată în afara legii „propaganda antifamilie", cum ar fi festivalurile minorităților sexuale. Igor Dodon a mai spus că „fiecare copil trebuie să crească într-o familie", iar aceasta trebuie să fie formată „exclusiv din mamă si tată". De asemenea, președintele a anunțat că anul 2019 va fi desemnat „Anul Familiei” în Republica Moldova

Președintele a anunțat, de asemeni, că este necesar un program pentru susținerea familiilor care să includă mărirea duratei concediului de maternitate, majorarea capitalului matern, plata „salariilor familiale” către unul dintre părinți, crearea condițiilor adecvate pentru femeie pentru a putea cumula munca și creșterea copiilor.

Vox populi: cum trăiește o familie în R.Moldova
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:14 0:00

Reuniunea anuală a Congresului Mondial al Familiei a început pe 14 septembrie și, potrivit președintelui, a fost finanțată de Fundația „Din suflet” a primei doamne, Galina Dodon.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG