Linkuri accesibilitate

Președintele Igor Dodon a acceptat demisia celor doi miniștri cerută de Partidul Democrat


Președintele Igor Dodon a acceptat demisia celor doi miniștri în guvernul de la Chișinău, solicitată, marți, de Partidul Democrat de guvernământ.

Președintele a anunțat pe Facebook că a semnat decretele privind demisia ministrului agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Liviu Volconovici, și a ministrului sănătății, muncii și protecției sociale, Svetlana Cebotari.

„Pe parcursul a 1 an și 9 luni de mandat, am demis deja 17 miniștri din cadrul actualului Guvern”, a scris președintele Igor Dodon, în mesajul său pe Facebook.

Partidul Democrat l-a propus pentru funcția de ministru al agriculturii pe Nicolae Ciubuc, în prezent directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), iar pentru funcția de ministru al sănătății, muncii și protecției sociale – candidatura Silviei Radu, fost primar interimar al Chișinăului.

Președintele Igor Dodon a scris, pe Facebook, că va analiza candidaturile PD, deși ar avea anumite dubii. „Opinia mea este că toată guvernarea trebuie schimbata”, a adăugat șeful statului.

XS
SM
MD
LG