Linkuri accesibilitate

Fostul avocat personal al președintelui Donald Trump a prezentat noi documente la o audiere în Comisia juridică a Camerei Reprezentanților


Avocatul Michael Cohen la audierile de la 6 martie 2019

Michael Cohen, fostul avocat personal al președintelui Donald Trump, a fost audiat miercuri, timp de 8 ore, în Comisia juridică a Camerei Rrepezentanților, audieri calificate drept „foarte productive” de președintele comisiei. Cohen a prezentat comisiei o serie de documente noi, care nu au fost însă făcute publice. Până acum, Cohen a depus mărturie de trei ori în fața Congresului, în audieri cu ușile închise, și o data, pe 27 februarie, într-o audiere publică la care a afirmat că Trump este un „rasist” și un „trișor” și că ar fi știut că în cursul campaniei electorale din 2016, au continuat negocierile pentru ridicarea unui hotel Trump Tower la Moscova.

Anul trecut, Cohen s-a recunoscut vinovat de a fi mințit Congresul, dar și de delicte financiare, urmând să înceapă să-și ispășească o condamnare la trei ani de închisoare în mai.Trump spune mereu că Michael Cohen a fost numai unul din mulții săi avocați și că a mințit ca să primească o pedeapsă mai blândă.

XS
SM
MD
LG