Linkuri accesibilitate

Analistul politic Jamie Fly va fi din 1 august 2019 noul președinte și CEO al Radio Free Europe/ Radio Liberty


Jamie Fly, noul președinte și CEO al RFE/ RL

Consiliul director al Radio Free Europe/ Radio Liberty (RFE/ RL) l-a numit pe analistul politic Jamie Fly ca președinte și CEO al companiei, de la 1 august 2019.

„Jamie este o alegere extraordinară de a conduce RFE/ RL în acest moment critic”, a declarat Ken Weinstein, președintele Consiliului RFE/ RL și președintele boardului Agenției Statelor Unite pentru Global Media (USAGM). „Misiunea RFE/ RL de a furniza știri obiective publicului care are nevoie de informații și analize bazate pe fapte este mai importantă ca niciodată. Înțelegerea geopoliticii, pasiunea pentru drepturile omului și contactele largi din Washington și din întreaga lume îl fac pe Jamie Fry ideal pentru a conduce aceasta instituție care oferă programe pe toate platformele media către publicul din Europa de Est, Eurasia, Asia Centrală, Afganistan, Pakistan, și Iran”.

Jamie Fly este un lider de opinie recunoscut care în prezent ocupă funcția de senior fellow la Fondul German Marshall din Statele Unite. În plus, este director al programului „Viitorul geopolitic și Asia” al organizației și co-director al Alianței transatlantice pentru asigurarea democrației. Fly a lucrat și în cadrul Congresului SUA, al Consiliului Național de Securitate și al Departamentului Apărării al SUA.

„Sunt onorat de această șansă de a conduce RFE/ RL”, a spus Fly. „Personalul RFE/ RL se află pe prima linie, aducând știri și informații independente celor care au nevoie cel mai mult. Aștept cu nerăbdare să fiu avocatul și suporterul lor în această misiune esențială”, a declarat el.

XS
SM
MD
LG