Linkuri accesibilitate

România: Fragmentele osoase descoperite într-o pădure din Caracal ar aparține unei singure persoane


suspectul Gheorghe Dinca în arestul poliției
suspectul Gheorghe Dinca în arestul poliției

În România procurorii DIICOT, care investighează cazul disparițiilor a două adolescente de la Caracal, au precizat că fragmentele osoase descoperite în zona de lizieră au fost identificate, iar, potrivit concluziilor expertizei medico-legale, acestea provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani. Resturile identificate la marginea pădurii provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceșanu.

Potrivit HotNews.ro, DIICOT precizează că, miercuri, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuința inculpatului şi a excavațiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 - 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie, după ce a fost luată „la ocazie”. Suspectul, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, în vârstă de 15 ani. Anchetatorii au făcut verificări și la marginea unei păduri unde suspectul Dincă a susținut că a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost găsite fragmente osoase, dinți și cenușă. DIICOT a anunțase ieri că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

XS
SM
MD
LG