Linkuri accesibilitate

Președintele României, Klaus Iohannis, va susţine astăzi intervenţia naţională în cadrul Adunării Generale a ONU


Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine miercuri, în calitate de şef al delegaţiei României, intervenţia naţională în cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU care se desfăşoară la New York, transmite Agerpres. Potrivit agendei şefului statului, intervenţia va fi susţinută la ora 16.15, ora României.

Tot miercuri, preşedintele Iohannis va participa la Forumul Politic la Nivel Înalt pe tema „Accelerarea implementării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”, unde va susţine o intervenţie în cadrul sesiunii tematice „Leaders Dialogue 5 - Partnerships for Sustainable Development”.

„Participarea la Forum este o oportunitate pentru România de a prezenta progresele la nivel naţional în vederea implementării Agendei, inclusiv rolul regional asumat prin organizarea unor evenimente care să promoveze parteneriate regionale în acest scop. Totodată, vor fi prezentate experienţa şi bunele practici pentru a spori eficacitatea, responsabilitatea şi caracterul participativ în realizarea progreselor la toate nivelurile privind îndeplinirea Agendei 2030”, a informat Administraţia Prezidenţială de la București.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG