Linkuri accesibilitate

Deputații puterii așteaptă ca Procuratura să vină cu noi cereri de ridicare a imunității unor parlamentari afiliați fostei guvernări


Procurorul general Dumitru Robu în Parlament

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, deputat al fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM, consideră că Procuratura ar trebui să mai vină în legislativ cu solicitarea de a fi ridicată imunitatea parlamentară și altor deputați. Potrivit lui, încă câteva nume ar trebui să se regăsească în lista parlamentarilor fără imunitate. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, informează agenția IPN.

Potrivit lui Popșoi, deputați cărora ar trebui să le fie retrasă imunitatea fac parte din fracțiunile Partidului Democrat și Partidului Șor. Însă parlamentarul nu exclude că ulterior ar putea să fie intentate și alte dosare și ar putea să se vină cu cereri de ridicare a imunității și în raport cu deputați din alte partide.

Potrivit sursei citate, Alexandru Slusari, vicepreședinte de legislativ și deputat al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr din Blocul ACUM, afirmă că printre cei cărora trebuie să le fie ridicată imunitatea parlamentară este și deputatul democrat Andrian Candu.

XS
SM
MD
LG