Linkuri accesibilitate

Liderul Partidului Democrația Acasă anunță că intră în greva foamei, cerând politicienilor să reformateze majoritatea parlamentară


Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă
Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă

Partidul Democrația Acasă, împreună cu grupul de cetățeni care s-a aflat în greva foamei între 9 și 13 iulie, organizează de astăzi, 3 octombrie, și până luni, 7 octombrie, în fața Parlamentului, un nou protest. Într-o conferință de presă, Vasile Costiuc, liderul formațiunii, a spus că intră din nou în greva foamei pentru a pune presiune pe „deputații care țin la Republica Moldova” și a-i determina să formeze o nouă majoritate parlamentară pro-europeană, „formată din deputați patrioți”.

Potrivit lui Vasile Costiuc, șeful statului „trebuie oprit și pus la pușcărie”. „Dacă alianța de guvernare, care o parte se consideră democratică, nu va înțelege lucrul acesta, în scurt timp, după alegerile locale, Dodon îi va mătura de pe arena politică și pe PAS, și pe DA”, a spus Vasile Costiuc, citat de agenția IPN.

Președintelui Dodon i se aduc acuzații de către acest partid că ar primi „bani din Rusia pentru a promova în Moldova interesele Kremlinului”.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG