Linkuri accesibilitate

Coronavirus: primăria Chișinău vrea să sprijine comerțul pe internet


Pătrunjel pe internet
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:02:18 0:00

Pătrunjel pe internet

Primarul general din Chișinău, Ion Ceban a declarant că primăria vrea să susțintă trecerea comerțului pe internet motiv pentru care va propune Consiliului Municipal să aprobe suspendarea provizorie a taxei pentru magazinele online pe o perioadă nedeterminată.

Într-o postare pe Facebook, Ceban a precizat că joi, Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău a luat o serie de decizii privind relansarea, controlat și partial, a micului comerț cu produse agricole.

Zilnic, între orele 06.00-14.00, va fi reluat, cu respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus, comerțul ambulant cu produse agricole din producția proprie. Iar în perimetrul Pieții Centrale, care este închisă, se va puteae desfășura zilnic între orele 06.00-17.00, comerțului angro cu produse agricole vegetale, material săditor, semincer de producție proprie și animale domestice.

Totodată, unităților comerciale deschise în perioada regimului de carantină nu vor putea funcționa decât dacă au „echipament individual de protecție (mască de protecție, mănuși)”. Aceste reguli sunt valabile pe perioada stării de urgență, a mai scris primarul Ion Ceban.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG