Linkuri accesibilitate

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a anunțat că va reveni la propunerea de anulare a așa-zisei Legi a miliardului


Imagine generică
Imagine generică

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a anunțat că va reveni în Parlament la propunerea de anulare a așa-zisei Legi a miliardului, care prevede ca banii delapidați din sistemul bancar să fie plătiți de la bugetul de sta, precum și la inițiativa legislativă de reîntoarcere a terenului Stadionului Republican în posesia statului.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță, care a mai spus că BCS va inția în Parlamentși proiecte de legi sociale pentru agricultori și pentru familiile cu copii de vîrstă școalară.

Curtea Constituțională a anulat pe la 29 iulie legea votată la inițiativa PSRM prin care terenul Stadionului Republican cu o suprafață de 5 hectare revenea în proprietatea statului. Înalta Curte a stabilit că acest teren, situat în centrul Chișinăului, poate fi vândut Ambasadei americane de la Chișinău.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG