Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din actualitatea moldovenească, notăm conferinţa de presă organizată de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova cu tema „Cu ce se va sfârși politica anti-rusească promovată de guvernare?”

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Asociația Presei Independente (API) își vor prezenta Raportul nr. 2 de monitorizare a comportamentului mass-media în campania electorală, în perioada 25-31 ianuarie 2019.

Șeful Delegației UE în Republica Moldova, Ambasadorul Peter Michalko merge astăzi în satul Palanca și la punctul de trecere al frontierei de stat.

Pentru Macedonia este astăzi o zi importanta – ea va semna la Bruxelles, protocolul de aderare la Alianța Nord Atlantica, după ani de dispută pe tema numelui cu vecina sa Grecia... Ca și în alte extinderi ale NATO, și de data aceasta Rusia a criticat decizia autorităților de la Skopje și a și încercat să o schimbe...

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov este de ieri in Turkmenistan.

La Washington începe reuniunea miniştrilor de externe din țările semnatare ale coaliției împotriva Statului Islamic, conferinţă a cărei gazdă este secretarul de stat american Mike Pompeo și la care va merge si șeful diplomației Chişinăului, Tudor Ulianovschi.

În Rusia este așteptat verdictul în cazul lui Dennis Christiansen, cetățean danez, membru al organizaţiei religioase Martorii lui Iehova, pus sub acuzare de procuratura rusă în baza legislației anti-extremiste.

Presa americană si internațională va fi interesată de discursul despre „Starea națiunii” al președintelui american Donald Trump, care a avut loc acum câteva ore…

XS
SM
MD
LG