Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei, prezentată de Agenția de presă IPN:

Are loc ședinţa operativă de la Primăria Chişinău, desfășurată în regim online; Centrul de Informare și Documentare NATO organizează masa rotundă: Respectarea securității umane în condiții de criză.

Din agenda externă, prezentată de AFP:

Statele Unite și Rusia au convorbiri în Austria pe tema controlului armamentelor; are loc un summit video UE-China; în Franța se redeschid școlile primare și secundare, după pandemie; la Berlin se marchează a 30-a aniversare a îndepărtării punctului de control Charlie, de la zidul care a despărțit metropola germană peste două decenii; ministrul de externe al Germaniei, Heiko Maas, vizitează Roma; la Moscova se reia controversatul proces sub acuzații de deturnare de fonduri al regizorului Kirill Serebrennikov; la Washington, directoarea FMI Kristalina Georgieva va prezenta o analiză a stării economiei globale.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

XS
SM
MD
LG