Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda evenimentelor din Moldova:

O dezbatere la agenția IPN cu tema: „Alegerile europarlamentare 2019: impact pentru Moldova” la care vor participa: Victor Juc, director al Institutului de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice, Ion Tăbârță, expert IDIS Viitorul, Mihai Mogîldea, expert al Institutului pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Igor Boțan, expert în sisteme electoare, expertul permanent al proiectului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:56 0:00
Link direct


Academia de Științe a Moldovei anunță și ea organizarea unei conferințe științifico-practice internațională cu tema: „Fenomenul solidarității sociale în Republica Moldova și Ucraina: abordare sociologică”

Uniunea Scriitorilor din Moldova, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Institutul Cultural Român din Chișinău „Mihai Eminescu”, organizează Festivalul Internațional de Poezie „Primăvara Europeană a Poeților”, ediția a IX-a.

Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova organizează o conferință de presă cu tema: „Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru „ClassFest”.

Din agenda internațională:

Secretarul de stat american Mike Pompeo, aflat în Finlanda, la o conferință pe temele schimbărilor climatice în zona artică, și care s-a întîlnit cu omologul său rus Serghei Lavrov, va pleca la Berlin și apoi la Londra.

Ambasadorul american pentru libertatea religioasă, Samuel Brownback, începe astazi un turneu în Europa, începînd cu Grecia, și continuînd cu Bulgaria, România si Moldova. Turneul diplomatic se va încheia la 12 mai.

Președinta Georgiei, Salomee Zurabișvili, începe o vizită in Polonia, de unde va pleca apoi în statele baltice.

La Palatul Buckingham și in Marea Britanie se va vorbi si vor veni felicitari din lumea întreaga pentru baiatul printului Harry, nascut ieri de ducesa de Sussex.. Este al 8-lea strănepot al Reginei Elisabeta si al 7-lea pe linia tronului….

XS
SM
MD
LG