Linkuri accesibilitate

Trump laudă răspunsul administrației sale la provocarea Covid-19, susține că Joe Biden ar fi un pericol pentru America


Trump laudă răspunsul administrației sale la provocarea Covid-19, susține că Joe Biden ar fi un pericol pentru America
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:54 0:00

Joi, 27 august, în ultima zi a Convenției Naționale Republicane, președintele Donald Trump a ținut tradiționalul discurs, prin care a accepta nomnalizarea partidului pentru un al doilea mandat, de pe peluza Casei Albe.

În discursul său a lăudat hotărârea cu care administrația a reacționat la provocările pandemiei de coronavirus. Dar cea mai mare parte a fost îndreptată împotriva partidului Democrat și a candidatului acestuia, Joe Biden, fost vicepreședinte în administrația Obama. Pe care l-a descris drept un lider al extremei stînga, al cărui victorie ar distruge America.
Discursul președintelui Trump a atras o audiență de aproape 24 de milioane de telespectatori, un pic sub numărul de oameni care urmăriseră, cu o săptămână mai devreme, discursul candidatului democrat Joe Biden (24,6 milioane), arată cifrele de audiență ale companiei Nielsen, citate de agenția Reuters. În 2016, același discurs de acceptare a candidaturii la președinție al lui Donald Trump, fusese urmărit de peste 32 de milioane de telespectatori.
XS
SM
MD
LG