Linkuri accesibilitate

Best fără glorie (Video)


La Muzeul Beatles din... Odesa
La Muzeul Beatles din... Odesa

Cel mai faimos grup al tuturor timpurilor a început, în anonimat și lipsuri, cu Pete Best la tobe.

Multă lume a auzit de Beatles, dar nu de Pete Best. Merită, pentru morală. Cel mai faimos grup al tuturor timpurilor a început, în anonimat și lipsuri, cu Pete Best la tobe. După doi ani, în 1962, Best a fost concediat. Apoi, a năvălit paradisul.

Beatles au devenit idoli, nespus de bogați și, zic unii, eterni. Best a făcut munci manuale și apoi a prins un post de funcționar la brațele de muncă. A urcat scara ierarhică și a ajuns inspector. După 20 de ani de hîrțogărie, s-a pensionat.

Jurnal de corespondent: cu Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:46 0:00
Link direct

A dus o viață de om comun, e căsătorit de 55 de ani și are două fete. S-a spus că Best e cel mai nenorocos om vreodată cunoscut. Adevărat, tîrziu, la 35 de ani de la concediere, Best a primit drepturi de autor restante, cîteva milioane de euro. Dar a rămas un necunoscut. Cu toate astea, Best nu a regretat nimic, nu a reproșat nimic și nu a vorbit pe nimeni de rău.

Marele perdant a continuat să iubească muzica fostului lui grup și i-a colecționat toată muzica. Între timp, au mai rămas în viață doi Beatles. Un altul a fost împușcat, iar altul a murit de cancer. Best trăiește, își aduce aminte, dar vorbește rar și e împăcat cu lumea.

Previous Next

XS
SM
MD
LG