Linkuri accesibilitate

Bonurile de masă, nouă metodă de stimulare a vaccinării


Patronii de restaurante din capitală au decis să răsplătească cu bonuri de masă persoanele care se vaccinează anti-COVID-19, inclusiv ca să mulțumească și să ajute în acest fel lucrătorilor medicali. Campania a fost lansată în ajunul sărbătorilor de iarnă de către Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova „MĂR”, în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău, transmite IPN.

În cadrul campaniei „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”, în fiecare weekend al lunii decembrie, autobusul vaccinării va staționa în mai multe sectoare din oraș, între orele 11.00 și 18.00, lângă restaurantele partenere. Persoanele care se vor vaccina vor putea folosi bonurile oferite pentru a lua la pachet produsele sau bucatele menționate în bon sau pentru a le consuma în spațiile exterioare ale localurilor. În perioada 4 - 5 decembrie, punctul mobil de vaccinare va staționa pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 4/6, în perioada 11 - 12 decembrie – bulevardul Dacia, 21/1, în perioada 18 - 19 decembrie – strada Alba Iulia, 23, iar pe 25 - 26 decembrie – bulevardul Moscovei, 17/4.

„Prin acest gest, ne reconfirmăm susținerea pentru lucrătorii medicali, care de la începutul pandemiei luptă pentru viața fiecărui pacient. Îndemnăm cetățenii să se vaccineze acum, ca să poată păși în siguranță în noul an și să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de oamenii dragi”, precizează reprezentanții asociației „MĂR”.

XS
SM
MD
LG