Linkuri accesibilitate

Cazul Caracal (România): Suspectul Gheorghe Dincă a recunoscut două crime


Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut, în urmă cu puțin timp, că este autorul a două crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

Ieri, în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt, Dincă spunea că nu le cunoaștea pe fetele dispărute - Alexandra și Luiza, că bijuteriile găsite la el acasă ar fi fost din colecția personală și că nu ar fi fost acasă în perioada incriminată de procurori.

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

„Nu pot să vă furnizez informaţii despre context, s-au recunoscut faptele (cele două crime - n.r.). Este vorba despre datele care se ştiau, nu sunt alte informaţii. Sunt toate datele care au fost furnizate. (...) Nu există alte crime. Nu ştiu ce l-a făcut să recunoască faptele. Ştiu doar că a recunoscut”, a mai spus avocatul, conform News.ro

Apel ignorat de Carmen Dan

Pe 1 iunie anul acesta, Alina Vasile, mama unei fete răpite și omorâtă în urmă cu două decenii a postat pe Facebook un mesaj către Carmen Dan, șefa de atunci a Ministerului de Interne, în care îi cerea să facă uz de funcție și să se ocupe de cazul Luizei Melencu.

Apelul făcut de Alina Vasile de Ziua Copilului a fost distribuit de 3.600 de ori pe rețeaua de socializare și preluat de publicații locale și naționale și de unele televiziuni, dar a rămas fără răspuns, scrie HotNews.ro

Mai multe AICI.

XS
SM
MD
LG