Linkuri accesibilitate

Cei doi brutari din Sri Lanka rămân angajați la Ditrău


Doi srilankezi în Harghita - O poveste despre ură și dezinformare
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:09:18 0:00

Doi srilankezi în Harghita - O poveste despre ură și dezinformare

Kallo Katalin, administratorul brutăriei din Ditrău, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că cei doi bărbați din Sri Lanka vor face în continuare pâine și nu vor fi schimbați din linia de producție. „Sunt deja prietenii noștri”, spune ea, citată de agenția Mediafax.

Administratorul brutăriei din Ditrău, Kallo Katalin a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a venit cu o „ofertă”, pentru locuitori, de teamă că va degenera conflictul și bărbații din Sri Lanka vor avea de suferit, însă, după ce a văzut că oamenii nu acceptă, s-a luat decizia ca brutarii să rămână pe post.

„Ei o să rămână la noi, suntem foarte mulțumiți de ei. Nu era vorba de a-i duce în altă parte, a fost o neînțelegere. Primarul a spus după scrisoarea noastră că noi vrem să îi ducem în altă parte. Cei doi angajați, deja nu mai sunt angajați, sunt prietenii noștri, rămân la noi, le-am spus că țara întreagă este lângă ei. Noi, pentru liniștea satului, pentru că era un grup de 2500 de persoane și spuneau că le fac rău celor, am oferit să îi punem în altă etapă a producției. Ei (localnicii – n.r.) nu au acceptat. Nici noi nu acceptăm să îi trimitem acasă și vor continua să lucreze ca brutari ca și până acum”, a declarat Kallo Katalin.

XS
SM
MD
LG