Linkuri accesibilitate

Coaliația de guvernare discută măsurile speciale de protecție după ridicare stării de urgență


Slobozia Mare, Cahul.

Marți se va decide dacă de duminică se vor ține slujbelor religioase în aer liber, cu respectarea distanței între enoriași.

La Chișinău a avut loc luni seară o ședință a liderilor coaliției de guvernare, alcătuită din socialiști și democrați. La ședința PSRM-PDM au fost prezenți președintele țării, fostul lider al socialiștilor, Igor Dodon, și premierul Ion Chicu. Un comunicat de presă al democraților spune că s-a discutat despre „măsuri de protecție în contextul ridicării restricțiilor (impuse din cauza pandemiei) și reluării activității de business”, despre prioritățile guvernului în luna curentă, când ar putea să fie ridicată starea de urgență, despre secetă și încheierea anului școlar.

În R. Moldova s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, 127 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, aducând bilanțul total de la începutul epidemiei la 4248. Cifrele au fost comunicate presei de ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, luni, după ședința Centrului Unic de Comandă. Numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 132, potrivit Universității John Hopkins.

XS
SM
MD
LG