Linkuri accesibilitate

Contribuabilii moldoveni pot utiliza de miercuri noua versiune a sistemului informațional automatizat e-Factura


Contribuabilii moldoveni pot utiliza, începând de miercuri, 1 iulie, noua versiune a sistemului informațional automatizat de creare și circulație a facturilor fiscale electronice (SIA) e-Factura.

Noua versiune a serviciului electronic a fost elaborată și este gestionată de Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe, (CTIF) administrator tehnico-tehnologic al sistemului informațional integrat al Serviciului Fiscal de Stat.

Directorul CTIF, Vitalie Coceban, a declarat că elaborarea și lansarea noii versiuni a sistemului „e-Factura” este unUL din cele mai importante proiecte din agenda anului curent, subliniind că echipa de specialiști IT ai instituției a reușit să facă față acestei provocări. Pentru a oferi agenților economici posibilitatea de a integra sistemele proprii de contabilitate cu SIA „e-Factura” prin intermediul aplicației API eFactura, CTIF va acorda în continuare solicitanților acces la platforma de test a sistemului. Detalii despre obținerea accesului la platforma de test pot fi găsite pe pagina CTIF, informează agenția IPN.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG