Linkuri accesibilitate

Deputatul Dumitru Alaiba susține că a documentat 58 de cazuri în care președintele Dodon a încălcat regimul epidemiologic


Poliția Republicii Moldova a refuzat să acționeze în cazul președintelui Igor Dodon care de zeci de ori a încălcat regulile impuse de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică pe timpul pandemiei, susține deputatul PAS Dumitru Alaiba, într-o postare pe FB, citată de site-ul Jurnal.md.

Alaiba scrie că a documentat 58 de cazuri în care președintele Igor Dodon a încălcat regimul epidemiologic. Potrivit deputatului Alaiba, Dodon trebuia amendat cu un milion jumătate de lei. „Am adresat o solicitare repetată unde le explic de ce imunitatea nu se aplică și regret că trebuie să avem această conversație. Și solicit insistent să îl disciplineze pe Dodon. Vreau să-i amintesc domnului Ministru de Interne Voicu despre faptul că nu Dodon îi plătește salariul și cheltuielile, ci oamenii. Și el e în serviciul oamenilor, nu în serviciul lui Dodon. Poliția există să mențină ordinea publică, nu să-i țină pantalonii lui Dodon. Amendați-l așa cum amendați pensionarii și antreprenorii, pentru că legea e aceeași”, scrie deputatul PAS Dumitru Alaiba pe pagina sa de FB, citat de Jurnal.md.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG