Linkuri accesibilitate

Dumitru Alaiba, noul președinte al Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului


Deputatul PAS Dumitru Alaiba

Deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, a fost numit în funcția de președinte al Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului. El vine să-l înlocuiască pe colegul său de fracțiune, Dumitru Budianschi, care va rămâne în componența comisiei în calitate de membru, informeaza agenetia IPN.

Parlamentul a adoptat, în ședința plenară de astăzi, hotărârea pentru modificarea componenței nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova. În funcția de secretar al Comisiei economie, buget și finanțe, exercitată până acum de Dumitru Alaiba, este numită Valentina Manic de la Fracțiunea PAS. Totodată, în locul Zinaidei Popa, care și-a depus mandatul de deputat, membru al comisiei este numit un alt deputat al fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate – Victor Spînu.

Comisia economie, buget și finanțe are zece membri, inclusiv un președinte și doi vicepreședinți – Radu Marian, de la PAS, și Petru Burduja, de la Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG