Linkuri accesibilitate

Joe Biden și Kamala Harris: persoanele anului 2020 pentru revista „Time”


Democratic vice-presidential nominee Kamala Harris and Democratic 2020 U.S. presidential nominee Joe Biden greet supporters at an election rally, after news media announced that Biden has won the 2020 U.S. presidential election, in Wilmington, Delaware, U

Revista „Time” i-a ales drept persoanele anului pe președintele ales din Statele Unite Joe Biden și pe colega sa de campanie Kamala Harrris.

„Pentru că au schimbat povestea americană, pentru că au dovedit că forțele empatiei sînt mai puternice decît furiile diviziiunii, pentru că au împărtășit o viziune a vindecării într-o lume îndurerată, Joe Biden și Kamala Harris sînt persoanele anului pe 2020 ale revistei „Time”, scrie redactorul șef al acestei publicații Edward Felsenthal.

Biden, în vîrstă de 78 de ani, și fost vicepreședinte timp de două mandate în timpul administrației Barak Obama, va fi cel mai în vîrstă președinte al Statelor Unite când va fi învestit în 20 ianuarie.

Harris va fi prima femeie, prima persoană de culoare și prima persoană cu origini asiatice care va fi învestită ca vicepreședinte al Americii.

Președintele Donald Trump, care a pierdut cursa pentru Casa Albă, a continuat să pretindă fără dovezi că alegerile din 2020 au fost măsluite și că el e cîștigătorul de drept al scrutinului.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG