Linkuri accesibilitate

La Chișinău a fost deschis primul Centru de Informare al UE, Europe Caffe


La Chișinău a fost deschis primul Centru de Informare al Uniunii Europene, Europe Caffe. Inaugurarea a fost făcută virtual de către ambasadorul Uniunii Europene in Moldova Peter Michalko. Amplasat în centrul orașului, Europe Café își propune să devină un loc de conexiune la spațiul comunitar, oferind publicului informații despre Uniunea Europeană.

„Vrem ca Europe Cafe să devină un spaţiu primitor pentru oaspeţi şi, odată ce vom depăşi actuala pandemie, ne vom reuni aici cu toţii," a spus ambasadorul Michalko.

Prima expoziție care va fi desfășurată în incinta Europe Café este intitulată „UE-Moldova: Împreună mai puternici”. Este vorba despre o expoziție fotografică care prezintă povești de succes ale beneficiarilor programelor finanțate de Uniunea Europeană în Republica Moldova - oameni care, cu sprijin european, sunt capabili să-și îmbunătățească viața de zi cu zi. Europe Café este situată într-o clădire istorică de pe strada Șciusev. Din cauza pandemiei COVID-19, accesul este, însă deocamdată restricționat.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG