Linkuri accesibilitate

MAI neagă că ar persecuta partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)


Liderul AUR, George Simion
Liderul AUR, George Simion

Ministerul de Interne a negat că ar persecuta partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), cum susțin liderii formațiunii. Într-un comunicat de presă, Ministerul spune că AUR folosește în scopuri de publicitate electorală un incident petrecut la Orhei, unde șoferului autobuzului cu membrii AUR i s-a făcut proces-verbal pentru parcare neregulamentară.

Liderul AUR Vlad Bilețchi a spus luni într-un protest la sediul Ministerului că „poliția primește ordine ilegale de a ne împiedica desfășurarea campaniei electorale a AUR! Poliția devine o bâtă politică în mâinile bandiților!”.

Dar Ministerul de Interne, în replica sa, spune că „este alarmantă atitudinea unor concurenți electorali care aplică duble standarde către acțiunile reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne”, depinzând dacă sunt parte vătămată sau nu, și că autobuzul într-adevăr parcase neregulamentar. „Rămânem în serviciul societății 24 din 24 de ore și pe poziția neimplicării în campania electorală”, se mai spune în comunicat.

XS
SM
MD
LG