Linkuri accesibilitate

Maia Sandu: „2021 va fi mai bun, pentru că vom merge împreună uniți”


Președinta Maia Sandu, adresându-se cetățenilor cu ocazia Anului Nou

Președinta Maia Sandu a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să-și păstreze „optimismul și încrederea într-un viitor mai bun”, după trecerea unui an dificil, care le-a pus la încercare puterile și convingerile.

În mesajul său adresat cetățenilor în noaptea de Revelion, Maia Sandu s-a arătat convinsă că anul 2021 va fi mai bun: „Vom merge împreună uniți, încrezători în puterile noastre de a face viața mai bună pentru fiecare”.

Ea a adresat și cuvinte de recunoștință medicilor, „luptătorii din prima linie” cu pandemia, „care și-au continuat munca, cu riscuri și greutăți, pentru ca societatea să poată funcționa în continuare”.

Maia Sandu crede că anul „2020 a scos în evidență omenia din noi și, în pofida lipsurilor materiale, în pofida sprijinului mic din partea statului, oamenii din Moldova au dat dovadă de multă omenie”.

Maia Sandu, care a câștigat detașat alegerile prezidențiale din noiembrie cu 57,75% în fața liderului pro-rus Igor Dodon, le-a mulțumit încă o dată moldovenilor pentru că au reușit să fie solidari „în cele mai vitrege condiții”, spunând despre ei că sunt „oameni care prețuiesc democrația, pentru că vor să își decidă singuri soarta”.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG