Linkuri accesibilitate

Masca sanitară rămâne obligatorie la Chișinău


La Chișinău, portul unei măști sanitare rămâne obligatorie atât pentru cei care nu s-au vaccinat, cât și pentru cei care s-au vaccinat. Nu se revine deocamdată la viața dinaintea pandemiei, fără restricții, a precizat șeful adjunct al Direcției sănătate a municipiului Chișinău, Boris Gîlcă, pe fundalul informațiilor că municipiul Chișinău ar putea trece în zilele apropiate de la Codul Roșu la Codul Portocaliu de COVID-19, transmite IPN.

În prezent, se desfășoară cea de-a treia etapă a campaniei de vaccinare, iar populația este îndemnată să se folosească de această oportunitate.

Ministerul Sănătății spune că, marți, au fost confirmate 121 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, păstrându-se ritmul redus din ultimele săptămâni. Încă 9 persoane bolnave de COVID-19 au decedat, ridicând numărul total al deceselor de la începutul pandemiei la 6 043. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 2 martie, au fost administrate 253 310 de doze de vaccin, inclusiv peste 10 mii de doze în ultimele 24 de ore, a mai spus ministerul Sănătății pe site-ul său.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG