Linkuri accesibilitate

Pe Twitter, președintele Trump l-a demis pe șeful securității cibernetice


Președintele american Donald Trump și șeful securității cibernetice, Christopher Krebs la numirea acestuia în funcție, Casa Albă, Washington, 16 noiembrie 2018.

Președintele american în exercițiu, Donald Trump l-a demis, printr-un mesaj pe Twitter, cum a făcut-o și în cazul ministrului apărării, pe șeful securității cibernetice din cadrul Ministerului pentru Securitate Internă, Christopher Krebs.

Săptămâna trecută, Krebs, alături de alte înalte oficialități din domeniul securității cibernetice, semnase o declarație de presă în care se afirma că alegerile prezidențiale din acest an au fost „cele mai sigure din istoria Americii”, contrazicând afirmațiile președintelui că alegerile au fost subminate de fraude la scară mare. Din nou, în mesajul prin care l-a demis , președintele Trump a susținut că spre deosebire de ceea ce a susținut Krebs, alegerile au fost marcate de „fraude masive și inacceptabile – morți care au votat, mașini de numărat voturi care au schimbat voturile în favoarea lui Biden, observatori care nu au avut acces la numărarea voturilor, voturi numărate târziu și multe altele”.

Nici una din aceste alegații nu este sprijinită de dovezi credibile.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG