Linkuri accesibilitate

PPDA pledează pentru un singur candidat apartinic al partidelor de centru-dreapta la prezidențiale


Deputatul PPPDA Alexandru Slusari

Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr pledează pentru înaintarea, împreună cu partidele de centru-dreapta, a unui candidat apartinic la alegerile prezidențiale din acest an. În cazul în care formațiunile nu vor ajunge la un consens, Platforma DA este gata să-și înainteze propriul candidat. Declarațiile aparțin vicepreședintelui formațiunii, Alexandru Slusari, făcute ieri într-o conferință de presă.

Alexandru Slusari a declarat că ideea unui candidat unic, apartinic, urmează să fie discutată cu reprezentanții a cinci-șase partide de centru-dreapta și reprezentanții societății civile, pe parcursul acestei săptămâni.

Dacă nu se va ajunge la consens, Platforma DA „nu duce lipsă de personalități” și va înainta propriul candidat, a spus Alexandru Slusari. Întrebat despre șansele liderului PPPDA, Andrei Năstase, în scrutinul prezidențial, Alexandru Slusari a spus că acestea sunt mari.

La alegerile prezidențiale din 2016, Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr a susținut-o pe Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate.

XS
SM
MD
LG