Linkuri accesibilitate

Premierul României a declarat că oamenii ale căror gospodării au fost inundate vor primi sume fixe de bani pentru reconstrucție


Consecințele inundațiilor la Ocoliș, județul Alba

Premierul României, Florin Cîţu, a declarat, duminică, după întâlnirea pe care a avut-o cu primarii din comunele din judeţul Alba, cele mai afectate de inundații, că oamenii ale căror gospodării au fost inundate vor primi sume fixe de bani pentru reconstrucție. El a adăugat că faptul că nu au existat victime este un lucru bun, iar oamenii s-au avertizat între ei despre pericolul inundațiilor.

„În primul rând, începem cu gospodăriile oamenilor, acolo unde este nevoie, am discutat deja dacă este nevoie de apă, vom aduce containere de 1.000 de litri de apă ca să fie apă potabilă în zonă, dacă este nevoie de locuinţe, saltele, utilaje, de Armată, am vorbit cu domnul general (Nicolae Ciucă, ministrul apărării, n.r.) pentru personal, dar şi de utilaj greu pentru a ajuta. Toate resursele vor fi puse la dispoziţie pentru a rezolva cât mai repede. În primul rând, gospodăriile cetăţenilor să poată să-şi revină cât de curând la normal, apoi vom începe şi cu arterele principale”, a mai spus Cîţu, citat de agenția Agerpres.

Prim-ministrul a precizat că i-a asigurat pe primarii din Ocoliş, Roşia Montană, Câmpeni şi Abrud de toată susţinerea din partea guvernului pe care îl conduce.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG