Linkuri accesibilitate

Rusia și-a extins interdicția pentru zboruri internaționale


În aeroportul Șeremetevo, Moscova, 17 martie 2020
În aeroportul Șeremetevo, Moscova, 17 martie 2020

Rusia și-a extins interdicția pentru zboruri internaționale, deoarece numărul cazurilor de coronavirus înregistrate în țară a ajuns la 367.

Începând de luni, 23 martie, companiile aeriene ruse vor deservi doar capitalele străine, a declarat agenția de stat Rosavia. Rusia va continua, de asemenea, să permită zboruri charter pentru evacuarea cetățenilor blocați în străinătate.

Majoritatea cazurilor noi de coronavirus au fost la Moscova.

Rusia, a noua națiune cea mai populată din lume, are relativ puține cazuri de COVID-19, pe cap de locuitor, comparativ cu vecinii săi europeni, ridicând întrebări cu privire la acuratețea datelor. Italia are peste 47.000, în timp ce Spania are peste 25.000.

Rusia împărtășește, de asemenea, una dintre cele mai mari frontiere din lume cu China, de unde a luat naștere noul coronavirus. China a înregistrat peste 81.000 de cazuri.

Agenția de știri rusă RBC a relatat săptămâna trecută că Rusia a cunoscut o creștere a numărului de cazuri de pneumonie în acest an.

În timp ce majoritatea persoanelor infectate de COVID-19 suferă doar simptome ușoare, asemănătoare cu răceala, cazurile severe se pot dezvolta în pneumonie.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG