Linkuri accesibilitate

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își va relua gradual activitatea


Începând cu data de 7 octombrie, Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își va relua gradual activitatea pentru depunerea jurământului de credință față de România, transmite IPN.

În prima fază, în perioada 7-16 octombrie, persoanele care au fost programate să participe la ceremoniile oficiale de depunere a jurământului de credință față de România din luna martie 2020 – adica cei planificati între 17 martie si 26 martie - sunt invitate să se prezinte la Secția consulară.

Fiecare sesiune este împărțită în patru intervale orare si activitatea incepe la ora 8 15 și se va incheia la 15 15.

În a doua fază, începând cu data de 19 octombrie, va fi reluată activitatea pentru depunerea jurământului de credință față de România pentru persoanele ale căror programări au fost anulate ca urmare a restrângerii activității Secției consulare, în context COVID-19. Acestea vor fi reprogramate strict cu respectarea ordinii cronologice și vor primi toate informațiile necesare la adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului pe portalul SIMISC (www.econsulat.ro). Activitatea Secției consulare se va desfășura în funcție de contextul epidemiologic, sesiunile putând fi micșorate sau mărite, după caz. Accesul în incinta Secției consulare va fi permis numai cu purtarea obligatorie a măștii de protecție și în lipsa simptomelor asociate COVID-19 (temperatură ridicată, tuse, rinoree, respirație dificilă), precum și menținerea distanței fizice, mai mare de 1,5 metri.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG