Linkuri accesibilitate

Starea sănătății președintelui SUA continuă să se îmbunătățească


Starea sănătății președintelui american a continuat să se îmbunătățească în noaptea de duminică spre luni, iar Casa Albă și-a exprimat optimismul în legătură cu posibila sa externare de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat cu COVID-19, pe 2 octombrie.

Șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat televiziunii Fox News că nu s-a stabilit deocamdată dacă Trump poate părăsi spitalul, dar că doctorii vor lua decizia în după amiaza zilei. În dimineața de 5 octombrie, Președintele Trump a făcut aproape 20 de postări pe Twitter, majoritatea despre campania pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, care a fost bulversată de îmbolnăvirea sa.

Duminică, în ciuda faptului că mai era considerat contagios, Trump a ieșit pentru scurt timp din spital, într-un vehicul blindat, pentru a-și saluta suporterii veniți să-l sprijine moral. Președintele american a mai difuzat un video în care spune că a „învățat mult” despre COVID-19, de când s-a infectat. Ieșirea sa din spital a fost criticată de mulți medici pe motiv că a ignorat măsurile luate împotriva răspândirii virusului, care a cauzat moartea a peste 209 000 de americani.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG