Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Nordnews.md


Invitata este Natalia Tocarciuc de la nordnews.md:

„Citiți pe Nordnews că primarul de Bălți, Renato Usatîi, i-a promis prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu, să-i ridice un monument, dacă oferă municipiului Bălți 190 de milioane de lei pentru reparația drumurilor. Declarația a fost făcută în cadrul vizitei de ieri a prim-ministrului în nordul țării, unde a vizitat și primăria orașului. În replică Ion Chicu a menționat că astfel îi va crește motivația de a acorda în acest an mun.Bălți 190 de milioane de lei. În Bălți sunt aproape 300 de kilometri de drum, care necesită a fi renovate. Pe executarea acestor lucrări, primăria are nevoie de două miliarde de lei.

Pe executarea acestor lucrări, primăria are nevoie de două miliarde de lei...


Tot pe Nordnews citiți despre cum bălțenii au marcat 85 de ani de la naşterea marelui poet basarabean, Grigore Vieru. De dimineață, iubitorii creației lui Vieru, au depus flori la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor Culturii Naționale. La eveniment au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai primăriei, dar a lipsit primarul de Bălți, Renato Usatîi. Și copiii care frecventează grădinița Nr. 43 din Bălți l-au omagiat pe Grigore Vieru. Picii au citit versuri din creația poetului.


Într-un alt material aflați povestea de succes a vloggeriței Cristina Lisnic din satul Heciul Nou, raionul Sângerei, care arată internauților cum să gătească gustos pentru cei dragi. Cristina are 31 de ani și este mama a doi copii minunați pe care îi bucură cu bucate de tot felul. A învățat să gătească de la mama ei, iar mai apoi a urmat și cursuri de specialitate. Prima postare a făcut-o acum trei ani. De atunci, a început întreaga aventură.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG